Välkommen till Lipizzaner Lodge, ett litet internationellt hotell beläget i hjärtat av Sloveniens vackra landsbygd.

Med mindre än en timmes bilkörning till 100-tals av Sloveniens sevärdheter och med endast 35 minuters bilkörning från både Italiens och Sloveniens vackra kust, där ni kan göra antingen en utflykt eller bara ha en avslappnande dag på stranden- eller varför inte besöka t ex den vackra kuststaden Piran, även känd som Sloveniens Lilla-Venedig.

   svenska folket valkomna till slovenien   swedish visitors welcome in slovenia

Vill ni boka ett rum, kan ni gå direkt till sidan "Reservation" eller skicka e-mail till info@lipizzanerlodge.com.

Vi erbjuder även guidade turer med bil, så slipper ni själva köra och kan bara koppla av och njuta av dagen.

besoka slott och grottor i slovenienLandols by har flera olika skogspromenader vilka länkar samman byar, gårdar och skogar som är perfekta för promenader, jogging, cykling och ridning.

En av dessa promenader är en fantastisk 40 minuters skogspromenad som leder direkt till en av Sloveniens största turistattraktion, Predjama slott.

   swedes visit piran on the slovenian coast   one hour to lake bled in slovenia

Vi laddar ner nya bilder till vår webbsida, för att ge er en liten möjlighet att se de många platserna ni kan besöka, alla destinationer är mindre än 1 timmes bilkörning från Lipizzaner Lodge.

Hos oss kan ni vara precis som hemma. Ni kan planera hel- eller halvdagsutflykter, eller varför inte bara slappna av med en bok i handen och njuta av naturen omringad av bergen. Vi hyr även cyklar, vilket ger er mer möjlighet att upptäcka alla fina skogsvägar och stig. Apensionat i sloveniendress till oss är Landol 17, Postojna och vi befinner oss nära Sloveniens moderna motorväg och endast 50 min bilkörning från Ljubljana flygplats, och ca 45 min bilkörning från Trieste flygplats, Venezia är ca 105 minuter bilkörning från Landol. Vill ni bli hämtade från flygplatsen, så ordnar vi naturligtvis detta.

vackra berg i slovenienAlla rum har eget badrum, TV och DVD-spelare ifall ni vill koppla av i ert eget rum. På morgonen kan ni njuta av frukost antingen i vårt Café eller varför inte ta frukost i sängen - om ni så önskar. Rumspriset: del i dubbelrum och frukost 40 EUR/personVi gör vårt bästa för att er vistelse i Slovenien ska blir en minnesvärd upplevelse - Välkomna!

Hur kommer ni till oss: DIRECTIONS

Med Flyg: FLIGHTS

Email: info@lipizzanerlodge.com

Address: Landol 17, Postojna 6230, Slovenia

Phone: +386 5620 3443
Mobile: +386 40 47 0239  or  +386 40 37 8037

You can e-mail or phone us in English, en français, auf Deutsch, suomeksi, in italiano, på svenska or v slovenščini!
(We will reply to every inquiry within 24 hours).
SLOVENIA Weather